Tuesday, January 25, 2011

Week 3 Project - sweater finally DONE!


OK, I admit, I finished the "not so Pippi-sweater" a day late. Here it is:

I love how it turned out! Now, I gotta get ready for work.

4 comments:

Katarina said...

oh wow vad fin den blev! härlig modell! jag har lite funderingar på att sticka en kofta i bomullsgarn jag också. jag ska leta efter ett turkos garn nästa gång jag är på stan. kanske ska den bli turkos med nån brun rand och bruna knappar... vi får se!!

Hamiltonian said...

Tackar, tackar! Jag hade valt ut dessa farger medans jag var gravid och inte ens visste om det skulle var en flicka eller pojke jag bar pa. Tanken var att jag skulle stickat en kofta och sparkbyxor till den lilla bebben... Var liten tveksam till fargerna for var STORA pojke, tyckte de var lite val bebisaktiga. Men det blev battre an jag hade tankt. Turkost och brunt later fint! Blir det en kofta at dig sjalv, eller?

Katarina said...

Åh jag tycker inte alls att färgerna känns för baby, passar bra för busungar också tycker jag! Jag försökte sticka babybyxor i höstas. Det blev inte alls bra men det var väldigt roligt! Jag repade upp dem istället för att ge bort dem hehe. Den turkosa koftan (som än så länge bara finns i mitt huvud) ska jag sticka till en väninnas bebis (det är dags i maj). Jag måste sticka dem i smyg bara, för hon är med i mitt symötesgäng... :)

Hamiltonian said...

Kul med ett symötesgäng! Önskar jag hade ett gäng att pyssla med. Det är ju så mycket lättare att hitta inspiration då.